Wszystkie opinie

Napisane przez Dagmara C. dla 20 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 2 - Zestaw

D i Ł

Dostawa i kontakt bez zarzutu. Próbki bardzo ładne, bardzo dobra jakość papieru i druku (o wiele lepsza od zamawianych tańszych próbek w innym miejscach). Na pewno zostaniemy w tym sklepie i złożymy zamówienie na cały "komplet" weselny. :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anita C. dla 20 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Pistacjowe nr 23

Zaproszenia

Piękne zaproszenia, starannie wykonane, nawet dostaliśmy kilka więcej niż zamawialismy :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Bartosz M. dla 20 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 2

piękne zaproszenia

profesjonalnie i starannie wykonane, polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra M. dla 20 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 3

Zaproszenia ślubne Rubin

Zaproszenia są przepiękne. Zdecydowanie polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Kinga K. dla 20 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Eteryczne nr 2

zaproszenia eteryczne

Zaproszęnia piękne!! Modyfikowałam kolorystykę zaproszeń- zespół bardzo miły i pomocny, spełnia każdą zachciankę. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Edyta M. dla 20 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Malowane Kwiaty nr 1

Malowane Kwiaty

Zamówiliśmy kopmlet zaproszeń z kolekcji Malowane Kwiaty z grafiką z innego zaproszenia. Nie było problemu z wykonaniem takich zaporszeń. Zaproszenia są piekne, zostały wykonane bardzo starannie, a kontakt z grafikiem oraz z biurem był bezproblemowy. Polecam! :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Lidia W. dla 19 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Pistacjowe nr 17

Zaproszenia

Szybka i profesjonalna obsługa

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna R. dla 18 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 2

Zaproszenia

Rewelacja :) Bardzo dobra jakość wykonania, przystępna cena, szybki czas realizacji zamówienia. Indywidualizacja zaproszeń i realizacja specjalnych życzeń :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta B. dla 18 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Akwarele nr 7

Piękne!

Zaproszenia pięknie wykonane, bardzo ładnie wyglądają. Bardzo dobry kontakt podczas realizacji zamówienia. Polecam!!!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Zuzanna M. dla 17 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Indygo nr 5 - Zestaw

Polecam

Wszystko na żywo wygląda przepięknie :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Kamila J. dla 17 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Etykiety Sorento nr 9

etykieta

dobre wykonastwo i porzadny klej

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marzena R. dla 17 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Belisa nr 3

Zaproszenia Belisa nr 3

Piękne, ponadczasowe, eleganckie i wykonane z najwyższą starannością zaproszenia. Wzorowa współpraca i bardzo dobry kontakt z projektantem, który wykazał swoje zaangażowanie i spełnił nasze oczekiwania dotyczące spersonalizowania zaproszeń. Polecam serdecznie, Marzena

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Wojciech S. dla 17 May 2019 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Bueno nr 8

Zaproszenie ślubne w 3 dni.

Super współpraca. Projekt w środę wieczorem, zaproszenia odebrane w piątek po południu. Wyglądają dużo lepiej na żywo. Polecam bardzo Amelia-wedding.
Wojtek.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Zuzanna M. dla 17 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rustykalne nr 1 - Zestaw

próbki RUSTYKALNE nr 1

Zaproszenia piękne, jedyne w swoim rodzaju!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja L. dla 17 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 9

zaproszenia kalia 9

zaproszenia są prześliczne ! starannie wykonane , najwyższa jakość ! polecam z całego serca :) ! wysyłka również w bardzo szybkim czasie ! świetny kontakt z firmą . szybkie odpowiedzi na każde pytanie . dziękuje :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Barbara L. dla 17 May 2019 :
(5/5) 
Napisane przez Marcin K. dla 16 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Pistacjowe nr 24

Ocena

Wielki pozytyw, super kontakt, artykuły zgodne z opisem.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Koleta S. dla 16 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Lotaro nr 4

Lotaro

Sliczne, eleganckie i pieknie wykonane. Zamiast zlocen mamy srebrzenia i wyglada rownie pieknie :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Beata B. dla 15 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 9

Zaproszenia i zawiadomienia

Zaproszenia i zawiadomienia starannie wykonane. Napisy duże, przejrzyste i czytelne. Wszystko ładnie rozmieszczone, dzięki czemu tekst się nie zlewa. Koperty również starannie zrobione. Wszystko wykonane zgodnie z naszym życzeniem. Szybki czas realizacji, pomocni pracownicy. Jestesmy zadowoleni i będziemy polecać.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina S. dla 15 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 5

POLECAM!

Z czystym sumieniem mogę polecić zaproszenia!!! Bardzo ładnie i estetycznie wykonane, papier dobrej jakości. Bezproblemowy kontakt z obsługą, zamówienie wykonane zgodnie z terminem. Modyfikacja projektu zgodnie z życzeniem. Z pewnością wrócę na stronę po dodatki!! :) POLECAM!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez EWELINA G. dla 14 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Mapa Uczuć nr 1

polecam

piekniejsze niz sie spodziewalam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Ewelina B. dla 13 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Mokate nr 2

Winietki

Serdecznie polecam amelia wedding. Kontakt ze sprzedającym jest zadowalający w 100 %. Winietki przyszły szybciej niż się tego spodziewałam. Wykonanie winietek przechodzi najśmielsze oczekiwania. Polecam z całego serduszka.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia N. dla 13 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 5

nn

Polecam! Super współpraca i kontakt. Moje zaproszenia były dość znacznie modyfikowane, jeżeli chodzi o grafikę, co nie stanowiło problemu dla zespołu i wszystko wykonali wg moich wskazówek. Dziękuję!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Malwina C. dla 13 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Flores nr 4

Cudeńka

Zaproszenia są piękne, bardzo dopracowane i estetycznie wykonane. polecam :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Irena O. dla 13 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Sorento nr 1

Irena

Winietki super jakości. Złocenie wygląda przepięknie. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Irena O. dla 13 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Menu Sorento nr 1

Irena

Menu wygląda super! Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Irena O. dla 13 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Sorento nr 1

Irena

Bardzo starannie wykonana Księga gości. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Jak najbardziej polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez ZBIGNIEW W. dla 13 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Rubin nr 3

Wszystko super

Jak w temacie

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Beata L. dla 13 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Aurum nr 4

Przepiękne

Zaproszenia przepiękne, wykonane solidnie, papier śliczny, gruby, kolory wyraźne, zaproszenia ładniejsze niż na zdjęciach. Zdecydowanie warte swojej ceny, szczególnie, że są większe niż większość standardowych zaproszeń. Zaproszenia jednokartkowe, ale z drugiej strony również motyw kwiatowy i umieszczone inicjały, co wygląda naprawdę pięknie po otwarciu koperty. Czas realizacji bardzo szybki, możliwość modyfikacji projektu według własnego pomysłu, bardzo dobry kontakt z biurem. Naprawdę z całego serca polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Alan K. dla 13 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Lotaro nr 3

AK

Śliczne, polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Alan K. dla 13 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Eteryczne nr 2

AK

Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta B. dla 12 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Zaproszenia piękne. Gościom bardzo się podobały. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Lilianna K. dla 12 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Felicja nr 19

Polecam

Zaproszenia są naprawdę piękne. Szybka realizacja. Miły i sprawny kontakt ze sprzedającym. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Michał K. dla 12 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 3

Opinia

Zaproszenia prima sort jakość papieru, wydruku oraz wykonania nie do podrobienia. Super zaproszenia polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Artur F. dla 11 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik 120 x 98 mm Pistacjowe nr 3

Bileciki

W 100% polecam. Super wykonanie.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Artur F. dla 11 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Pistacjowe nr 3

Zaproszenia

Jak najbardziej polecam. Przepiękne zaproszenia

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra G. dla 11 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 10

Polecam!!!

Profesjonalne projekty i podejście do klienta. Jesteśmy zachwyceni naszymi zaproszeniami:) Serdecznie polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena D. dla 11 May 2019 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Glamour nr 1

4/5

Zaproszenia wyglądają pięknie, bardzo starannie zostały wykonane. Kontakt z firmą oceniam na bardzo dobry.
Jedynym, poważnym minusem była firma kurierska, której nie chciało się dostarczyć mi zaproszeń.
Zmarnowałam 2 dni na poszukiwania i wyjaśnienia co się dzieje z moją paczką.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Ewelina W. dla 11 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 5

Opinia

Zaproszenie są bardzo ładn, sprostaly naszym oczekiwaniom. Wykonanie jest na najwyższym poziomie. Na pewno wrocimy do sklepu aby dokupić dodatki.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra G. dla 11 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Kalia nr 11

Super!!!

Piękne wykonanie i super kontakt. Mega profesjonalna firma, serdecznie polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Danuta C. dla 10 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Akwarele nr 8

zaproszenia

Zaproszenia są przepiękne. Własnie takie jakie sobie wymarzyłam. Kontakt i współpraca idealna :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena G. dla 10 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki Kalia nr 2

Świeczki - podziekowania

Polecam, piękne rzeczy się tam robią :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Konrad L. dla 10 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 4

Super :)

Wszytsko super, Bardzo dziękuje za sprawną i szybką obsługę.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Sylwia O. dla 09 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 6

Zaproszenia ślubne Kalia nr 6

Super !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna J. dla 09 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Belisa nr 3

Zaproszenia

Polecam serdecznie, wysoka jakość wykonania, wszystko zgodnie z zamówienie, szybka realizacja

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anita Z. dla 08 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rozalia nr 4

Romantyczne zaproszenia

Piękne, romantyczne zaproszenia, bardzo starannie wykonane. Idealnie wpasowują się w klimat naszego wesela! Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Angelika S. dla 08 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Akwarele nr 20

Miodki

Jesteśmy zadowoleni, przesyłka przyszła po ok tygodniu, nie była uszkodzona, obsługa klienta też bez zarzutu.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Eryk K. dla 08 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 1

zaproszenia

SUPER JAKOŚĆ W PEŁNI POLECAMY!!!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka S. dla 07 May 2019 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Aurum nr 4

Zaproszenie ślubne Aurum 4

Zaproszenia bardzo ładne i stylowe, sztywny papier dodaje uroku. Wklejka kwiatowa w kopercie robi pozytywne wrażenie. Kolorystyka taka jak na zdjęciach, nie mam zastrzeżeń.
Współpraca z biurem i grafikiem bardzo dobra, szybki kontakt. Mieliśmy temat do reklamacji, reklamacja sprawnie i szybko przebiegła. Polecam produkt i firmę.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Ewelina S. dla 07 May 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Rubin nr 2

Zaproszenia przyszły piękne i wprost zachwyciły nie tylko nas ale i naszych gości. Nie mogę doczekać się dalszych realizacji w tym stylu.

Zgłoś nadużycie
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuj Więcej informacji Odrzuć