Wszystkie opinie

Napisane przez Szymon D. dla 22 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki na szkle Korani nr 4

10/10

Piękne jak zawsze ⭐⭐⭐⭐⭐

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Małgorzata K. dla 22 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 6

Zaproszenia szafirowe nr 6

Bardzo pięknie zaproszenia. Wszystkim się podobały.

Bez problemowy kontakt, fajna współpraca.

Polecam !
Gosia

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia K. dla 22 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 6

POLECAM!

Zaproszenia wyszły bardzo ładne i eleganckie. Na żywo prezentują się super. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia K. dla 22 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Rubin nr 6

POLECAM!

Bilecik bardzo ładny wraz ze złoceniem. Polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agata S. dla 21 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Owoce Leśne nr 1

Polecam

Szczerze polecam wykonanie powyższych winietek- szybka realizacja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Po zaakceptowaniu projektu paczka dotarła do mnie w przeciągu 10 dni roboczych.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agata S. dla 21 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Owoce Leśne nr 1

Polecam

Szczerze polecam wykonanie powyższych zaproszeń - szybka realizacja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Po zaakceptowaniu projektu paczka dotarła do mnie w przeciągu 10 dni roboczych.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Malgorzata M. dla 21 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 1

Wysokiej jakości zaproszenia

Zamowilam już kilka razy z AmeliaWedding.pl i jestem bardzo zadowolona. Graficy pracują szybko nad zmianami i jakość zamówień jest bardzo dobra. Naszym gościom weselnym bardzo się podobały.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja P. dla 20 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Lotus nr 5

Zaproszenia Lotus nr 5

Pięknie wykonane zaproszenia, genialny materiał. Wszystko zgodne z opisem i świetny kontakt z konsultantami.
Serdecznie polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Ewelina P. dla 19 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 3

Zaproszenia

Długi czas realizacji, już byliśmy zestresowani, ale warto było tyle czekać. Pierwsi goście już otrzymali zaproszenia i nie było osoby, która nie skomentowała, że są śliczne. Tak więc jesteśmy bardzo zadowoleni!!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Ewelina P. dla 19 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Rubin nr 3

Zawieszki

Pięknie wykonane, jestem zachwycona :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Kamila W. dla 17 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Avril nr 1

Winietki Avril nr 1

Odkąd odebraliśmy zaproszenia wiedzieliśmy że zdecydujemy się na zawieszki i winietki z tej samej serii :) Świetne wykonanie, super jakość, elegancja sama w sobie. Sprawny kontakt, wysyłka w terminie.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Kamila W. dla 17 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Avril nr 1

Zawieszki Avril nr 1

Odkąd odebraliśmy zaproszenia wiedzieliśmy że zdecydujemy się na zawieszki i winietki z tej samej serii :) Świetne wykonanie, super jakość, elegancja sama w sobie. Sprawny kontakt, wysyłka w terminie.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Michał M. dla 14 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 3

Zaproszenia ślubne szafirowe

Świetne wykonanie i możliwość płynnych zmian podczas realizacji.
Dobry kontakt z klientem.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina R. dla 14 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Kalia nr 2

SUPER

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Wybrane przeze mnie produkty dotarły do mnie bardzo szybko i były świetnie zapakowane. Na pewno wrócę do tego sklepu w niedługim czasie!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Sylwia W. dla 12 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Kalia nr 6

Polecam !

Wszystko dobre jakościowo i przepiękne :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Sylwia W. dla 12 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 6

Polecam!

Piękne zaproszenia :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Daria S. dla 11 Jul 2021 :
(4/5) 
Napisane przez Robert J. dla 08 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Malowane Kwiaty nr 27

Księga "W Kwiaty"

Starannie wykonana, elegancka Księga Gości z żywymi kolorami grafiki i ładną wstążką - niezapomniana pamiątka z wesela z wpisami Gości i zdjęciami z fotobudki.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez AGNIESZKA O. dla 08 Jul 2021 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 1

Zaproszenia slubne

Piekne zaproszenia na miłym w dotyku papierze

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Ewelina W. dla 08 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 5

Opinia

Zaproszenia w rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej, eleganckie niepowtarzalne.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Beata S. dla 07 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Szafirowe nr 1

Winietki

Wszystko idealne, dziękuję :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra S. dla 07 Jul 2021 :
(3/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne na szkle Korani nr 1

Aleksandra

Najpiękniejsze jakie widziałam! Jestem zachwycona ❤️

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra S. dla 07 Jul 2021 :
(3/5) 
Produkt oceniony : Księga Pastelowe nr 4

Aleksandra

Przepiękne! Jestem zachwycona ❤️

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra G. dla 07 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 1

Zaproszenia

Bardzo dobra jakość

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Gabriela K. dla 06 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Rubin nr 9

Gabriela

Bileciki wykonane wzorowo, piękne i estetyczne. Mogliśmy umieścić na nich dość długa informacje. Dostawa przebiegła szybko i pomyślnie, nawet za granice. Polecam !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Gabriela K. dla 06 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 9

Gabriela

Bardzo dobra obsługa, dostawa za granicę szybsza niż oczekiwałam. Możliwość wykonania zaproszeń nawet w innym języku niż polski. Zaproszenia są piękne, wykonanie i kolory idealne, goście po otrzymaniu zaproszeń pozytywnie zaskoczeni. Lepszych zaproszeń nie mogliśmy sobie wymarzyć. Polecamy !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paula M. dla 04 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Pudełko na Ciasto Aurum nr 2 - kwadratowe

Pudełko na Ciasto Aurum nr 2 - kwadratowe

Pudełka są piękne i eleganckie, wielkość w sam raz:) Polecam z całego serca Amelia-Wedding:)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paula M. dla 04 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Aurum nr 2

Miody Aurum nr 2

Polecam z całego serca - Amelia-Wedding - miodki prezentują się rewelacyjnie:)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paula M. dla 04 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Aurum nr 2

Zaproszenia ślubne Aurum nr 2

Przepiękne! Polecam z całego serca!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Monika P. dla 02 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Bakarto nr 1

Polecam bardzo!

Winietki są przepiękne i solidnie wykonane. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Małgorzata S. dla 02 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Wenis nr 1

Miodki Wenis nr 1

Kontakt z obsługą sklepu rewelacyjny, zamówienie wykonane na najwyższym poziomie - miodki są prześliczne! Polecam każdemu! :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna D. dla 30 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki okrągłe Delize nr 4

Idealny prezent dla gości weselnych

Zamówiliśmy 100sztuk świeczek. Realizacja i czas oczekiwania zgodne z opisem. Świeczki na żywo wyglądają jeszcze lepiej, są eleganckie i bardzo dobrej jakości. Dziękujemy!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Żaneta K. dla 29 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Soreli nr 5

Mega

Zamawiam już poraz drugi produkty i jestem bardzo zadowolona i zawieszek i pudełek na ciasta :-)
Polecam serdecznie !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Róża W. dla 28 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 3

Zaproszenia

Super

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Igor P. dla 28 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Owoce Leśne nr 2

Igor

Piekne zaproszenia, sprawna obsługa.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja P. dla 28 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Soreli nr 3

Zaproszenia Soreli nr3

Zaproszenia są przepiękne.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agata M. dla 25 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Kalia nr 2

Polecam

Bardzo dobry, szybki kontakt z Obsługą Klienta. Produkt zgodny z opisem.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Monika K. dla 25 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 6

:)

super wykonanie!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia L. dla 25 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Pudełko na Ciasto Wenis nr 6 - prostokątne

:)

świetne wykonanie, super kontakt z obsługą klienta

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia B. dla 24 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Flores nr 2

Flores 2

Zaproszenia są cudowne, na żywo prezentują się jeszcze lepiej !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna C. dla 23 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 6

...

Zaproszenia, śliczne. Szybki czas realizacji. Super kontakt ze sprzedającym. Polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna C. dla 23 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Numery stolików Rubin nr 6

...

piękne, Polecam. Super kontakt ze sprzedającym.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna C. dla 23 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Rubin nr 6

...

przepiękne, super kontakt ze sprzedającym. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna C. dla 23 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Plan Stołu Rubin nr 6

...

plan stołu rubin nr 6 przepiękny, super kontakt ze sprzedającym :) Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Faustyna K. dla 23 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Elegant nr 25

Zadowoleni :-)

Bardzo dziękujemy za śliczne zaproszenia oraz winietki. Wszystko spełniło nasze oczekiwania.
Polecamy !
:-)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna K. dla 23 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne na szkle Korani nr 1

zaproszenia na szkle

Piękne zaproszenia, szybka realizacji, polecam, Anna

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka N. dla 23 Jun 2021 :
(2/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Eteryczne nr 1

Opinia zaproszeń eterycznych

Zaproszenia są FANTASTYCZNE!
Spodziewałam się dobrej jakości ale TA mnie zaskoczyła, bo jest zdecydowanie lepiej niż dobra :)
Papier i kolory, czcionka, rozmiar i koperta. Słowem wszystko jest idealne!
Zaproszenia robią ogromne wrażenie na gościach, którzy je otrzymują.
I o to chodziło!
Bardzo dziękuję!
Z pewnością wrócę do Was!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Emil A. dla 22 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Soreli nr 5

Soreli

Wszystko super

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Sylwia D. dla 21 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Orini nr 3

Zaproszenia slubne

Zaproszenia przepiękne i super jakości. Kontakt tez bez zarzutu, fantastyczna firma.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna W. dla 21 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Polecam, zaproszenia są przepiękne!

Zgłoś nadużycie

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć