Wszystkie opinie

Napisane przez Anna P. dla 15 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Pistacjowe nr 1

Zawieszki

Bardzo ładnie wykonane. Śliczna kolorystyka. Polecam z całego serca.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna P. dla 15 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik 105 x 74 mm Pistacjowe nr 1

Bilecik do ciasta

Bilecik wykonane są z bardzo dobrej jakości papieru. W 100% spełnia Nasze oczekiwania. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka D. dla 15 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Aurum nr 4

Winietki

Starannie wykonane, schludne i ładne.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka D. dla 15 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Aurum nr 4

Miody

Są prześliczne :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka D. dla 15 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Menu Aurum nr 4

Menu

Bardzo dobrej jakości, szybka wysyłka, opieka klienta też super.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna K. dla 15 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne na szkle Soft nr 3

Zaproszenia na slub

Bardzo polacem!
Zaproszenia piekne. Swietny kontakt z klientem.
Wszystko szybko i sprawnie!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna K. dla 14 Jun 2021 :
(5/5) 
Napisane przez Agnieszka Ż. dla 14 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Sorento nr 1

Usługa

Zaproszenia są przepiękne i dobrej jakości.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka R. dla 13 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 5 - Zestaw

Bardzo dobrze wykonane zaproszenia

Zaproszenia prezentują się na żywo jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Olga K. dla 13 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 7

Zaproszenia

Piękne zaproszenia, starannie wykonane. Jedynie czas oczekiwania trochę się wydłużył, więc warto mieć to na uwadze.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia S. dla 12 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki Pastelowe nr 3

Cudowne swiece

Swiece zamowilam jako podziekowanie dla gosci na chrzcie. Sa one wykonane z wysokiej jakosci materialow, slicznie pachna a design jest bardzo staranny.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Andżelika B. dla 10 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne na drewnie Topaz nr 3

Oponia

Jestem bardzo zadomowiona

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Alicja C. dla 10 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Plan Stołu Delize nr 4

Plan stołów

Polecam! Piękne wykonanie, wszystko na czas

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Vanessa S. dla 09 Jun 2021 :
(5/5) 
Napisane przez Paulina B. dla 08 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Etykiety Delize nr 1

Etykiety na butelki

Polecam z całego serca! Fachowa obsługa, dobry kontakt.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina B. dla 08 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Pudełko na Ciasto Rustykalne nr 3

Pudełko na ciasto

Polecam z całego serca! Fachowa obsługa, dobry kontakt.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina B. dla 08 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rustykalne nr 3

Zaproszenia ślubne

Polecam z całego serca! Fachowa obsługa, dobry kontakt.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Michał W. dla 08 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne na szkle Korani nr 4

Zaproszenia

Wspaniały zestaw, wygląda obłędnie, wszystko załatwione ekspresowo, przesyłka nienaruszona. Polecam współpracę z Amelia Weding :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna H. dla 08 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Rubin nr 5

Bileciki

Jakość i wykonanie produktu zachwyca :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna L. dla 08 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 5

Zaproszenia

Piękne wykonanie, goście zachwyceni, polecam z całego serca

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina G. dla 07 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Malowane Kwiaty nr 28

Księga Gości

Księga gości taka jak na zdjęciu. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina G. dla 07 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne na szkle Korani nr 4

Najlepsze zaproszenia

Obłędne! Jakość, wykonanie, wysyłka, jaki ii przygotowanie do wysyłki na najwyższym poziomie. POLECAM z całego serca

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Maria W. dla 04 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Pattern nr 2

Ślub jest stresujacy

Mimo tego,że w przesyłce uszkodził się miód i nieco rozlał, na trzy dni przed ślubem i weselem firma zaproponowała że dośle brakujące miody. Doszły na czas, a uprzejma i rzeczowa obsługa dopełniła sprawy i panna młoda (ja) mogła spać spokojnie. Jestem pod wrażeniem szybkości dopełnienia braku. Poza tym miody są pięknie przygotowane

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Klaudia S. dla 04 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbka - Zaproszenia ślubne Korani nr 3

Próbki

Zaproszenia są przepiękne, na żywo prezentują się jeszcze lepiej

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra Z. dla 04 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Akwarele nr 13

Polecam bardzo :)

Zaproszenia ładnie wykonane oraz zgodne z projektem, czas realizacji przyzwoity. Bardzo fajnie, że można śledzić to na jakim etapie są zaproszenia czy drukowane czy wysłane - bardzo mnie to uspokoiło, gdy zobaczyłam informacje, że są wydrukowane :)
Przesyłka była odpowiednio zabezpieczona, więc zaproszenia dotarły w stanie nienaruszonym.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna Z. dla 04 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Opal nr 4

Winetki opal nr4

Jest bardzo zadowolona, ładny papier

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Angelika S. dla 02 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne na szkle Soft nr 2

Soft 2

Super wyglądają, szybka dostawa, bezpiecznie dotarły

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna M. dla 01 Jun 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Pastelowe nr 2

Cudowne!

Szczerze polecam - kontakt ze sklepem bardzo sprawny, wszystkie moje uwagi dotyczace projektu zaproszenia zostaly uwzglednione, efekt finalny zachwycajacy! Szczegolnie mile bylam zaskoczona jakoscia wykonania, papier na jakim zostaly wydrukowane zaproszenia przypomina w dotyku satyne. Jestem bardzo zadowolona :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Eliza S. dla 28 May 2021 :
(5/5) 
Napisane przez Magdalena D. dla 28 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Rubin nr 3

Miody Rubin nr 3

Polecam z całego serca!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena D. dla 28 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Pudełko na Ciasto Rubin nr 3 - prostokątne

Pudełko na Ciasto Rubin nr 3 - prostokątne

Polecam! Piękne wykonanie.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena D. dla 28 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Rubin nr 3

Zawieszki Rubin nr 3

Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena D. dla 28 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Rubin nr 3

Winietki Rubin nr 3

Polecam! Wszystkie produkty z serii Rubin nr 3 są cudowne!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena D. dla 28 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 3

Zaproszenia ślubne Rubin nr 3

Zaproszenia piękne. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna C. dla 26 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 1

Serdecznie polecam

Zaproszenia bardzo ładne, naturalny wzór, ciekawa struktura papieru, wykonane zgodnie z zamówieniem, . Bezproblemowa komunikacja z wykonawcą. Gorąco polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Celina W. dla 25 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Numery stolików Elegant nr 6

Bartosz

Wszystkie zamówione produkty zarówno zaproszenia, numery stolików jak i księga gości są wysokiej jakości. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam z całego serca.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina G. dla 23 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Paula

Piękne zaproszenia! :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Kamila A. dla 23 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Pudełeczko Belisa nr 5

Pudełeczko Belisa nr 5

Pudełeczko dokładnie takie, jak na obrazku.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra F. dla 22 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Aurum nr 5

Winietki Aurum

Piękne winietki, super kolory i błyskawiczna realizacja zamówienia.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja B. dla 20 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 3

Polecam

Zaproszenia są piękne i efektowne. Zamówienie zostało dostarczone starannie zapakowane. Świetny kontakt z klientem. Na profilu widnieją informację o każdym etapie przygotowywania zamówienia, co było dla mnie dużym plusem.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marcelina P. dla 20 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Pastelowe nr 5

Ocena

Zaproszenia są przepięknie wykonane, bardzo dobry kontakt z firmą, wspaniała obsługa ;)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia Ś. dla 19 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Cykade nr 10 - Zestaw

Próbki

Złocenia dodają elegancji. Papier satynowy ślicznie się prezentuje i jest miły w dotyku. Pięknie zaprojektowane. Zachęcamy.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna K. dla 18 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki okrągłe Opal nr 3

Moja opinia:)

Wszystko błyskawicznie:)Przemiły kontakt:)Świeczki zgodne z opisem:)Polecam w 100% Dziękuję:)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Iwona Z. dla 18 May 2021 :
(5/5) 
Napisane przez Izabela K. dla 17 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Mokate nr 5

Zaproszenia

Piękne, dziękujemy.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Kamila S. dla 16 May 2021 :
(5/5) 
Napisane przez Monika S. dla 15 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 5 - Zestaw

Probki

Próbki super, napewno zamówię większą ilość :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta M. dla 14 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Wenis nr 1

Opinia

Rewelacyjna firma, super kontakt i pomoc, bardzo szybka realizacja i wysyłka. POLECAM !!!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Alicja P. dla 14 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Eteryczne nr 3

Przepiękne

Zaproszenia są przepiękne! Wykonane przed czasem. Kontakt ze sprzedawcą idealny. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina M. dla 14 May 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Rubin nr 9

6+

Zawieszki są przepiękne, solidne wykonanie. Kolekcja Rubin nr 9 jak dla mnie najpiękniejsza POLECAM!

Zgłoś nadużycie

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć