Wszystkie opinie

Napisane przez joanna O. dla 14 Sep 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbka - Zaproszenia ślubne Indygo nr 2

pięć z plusem

Bardzo ładne zaproszenie i jego wykonanie.
Koperta i sam format zaproszenia dość duży więc nie każdemu może to odpowiadać, ale jeśli chodzi o wzór, wykonanie, jakoś papieru wszystko super.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez joanna O. dla 14 Sep 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbka - Zaproszenia ślubne Delize nr 4

wszystko super

Bardzo ładny, minimalistyczny wzór w stylu retro- eko.
Nie ma się do czego przyczepić :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna Z. dla 06 Sep 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Elegant nr 28

Opinia

Piękna oprawa i grafika, dobra jakość papieru, bierny kontakt i zarazem wszelkie uwagi i pomoc ze strony firmy

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anita G. dla 03 Sep 2021 :
(5/5) 
Napisane przez HANNA K. dla 02 Sep 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Szafirowe nr 1

Bileciki

Bardzo dobra jakość. Szybki termin realizacji. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez HANNA K. dla 02 Sep 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 1

Zaproszenia

Bardzo dobra jakość. Szybki termin realizacji. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka D. dla 01 Sep 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Pudełko na Ciasto Flores nr 3 - prostokątne

Dodatki na wesele

Korzystałam z usług Amelia - Wedding kilkukrotnie, gdyż zmieniałam datę ślubu i listę gości. Zamawiałam zaproszenia, pudełka na ciasto, winiety, nalepki na alkohol oraz miodki w roli upominków dla gości. Za każdym razem byłam zadowolona ze współpracy. Strona internetowa pozwala na edytowanie i personalizowanie zamówień, wszystkie procesy transakcji są potwierdzane mailowo. Fantastyczne jest to, że każdy element zamówienia jest wysyłany do zatwierdzenia w formie projektu, także mamy możliwość podglądu zanim projekt trafi do druku. Realizacja jest bardzo szybka, natomiast jakość wykonania przerosła moje oczekiwania. Materiał, grafika, oraz jakość usługi ogółem są na najwyższym poziomie. Wybór grafiki jest bardzo szeroki i różnorodny, każdy znajdzie coś dla siebie. Gorąco polecam i przy okazji dziękuję całemu zespołowi - świetna robota.
Pozdrawiam serdecznie

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna S. dla 27 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Czekoladki Sorento nr 16

Przepiękne

Bardzo polecam! Czekoladki wyglądają przepięknie i elegancko, a dodatkowo są pyszne!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Monika P. dla 27 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki okrągłe Sand nr 2

super

Wykonanie bardzo mi się podoba - eleganckie. Zapach białej świeczki - przyjemny. POLECAM

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta M. dla 13 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Marmurowe nr 1

Cudowne zaproszenia

Są naprawdę piękne ! Nie spodziewałam się aż takiego wykonania, zaproszenia są cudowne i bardzo miłe w dotyku, a na dodatek złote napisy bardzo mienią się przy świetle przez co jeszcze bardziej oddają ich bogaty wygląd :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna K. dla 12 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Serenity nr 3

Bardzo wysoka jakość produktu

Jestem bardzo, bardzo zadowolona z produktu ze względu na bardzo wysoką jakość.
Od kilku różnych firm zamawialiśmy próbki, więc mamy tez porównanie z jakością innych firm (która w większości przypadków okazała się tandetna). Dlatego z całego serca polecam z firmy Amelia-Wedding. Naprawdę odwalili kawał dobrej roboty! Bardzo dobry kontakt z cierpliwym i kreatywnym grafikiem, który nie dość, że spełniał wszystkie nasze zachcianki ale również proponował swoje pomysły, które okazały się trafne. Każdemu będę polecać Waszą firmę i Wasze produkty.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna K. dla 12 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Serenity nr 3

Bardzo wysoka jakość produktu

Jestem bardzo, bardzo zadowolona z produktu ze względu na bardzo wysoką jakość (materiały oraz wykonanie).
Od kilku różnych firm zamawialiśmy próbki, więc mamy tez porównanie z jakością innych firm (która w większości przypadków okazała się tandetna). Dlatego z całego serca polecam produkty z firmy Amelia-Wedding. Naprawdę odwalili kawał dobrej roboty! Bardzo dobry kontakt z cierpliwym i kreatywnym grafikiem, który nie dość, że spełniał wszystkie nasze zachcianki ale również proponował swoje pomysły, które okazały się trafne. Każdemu będę polecać Waszą firmę i Wasze produkty. Złocenie wyglądało naprawdę bardzo dobrze, nie było żadnych odprysków (ktore u innych sie zdarzały) i napisy były naprawdę lustrzano-złote 9które u innych firm nie miały takiego efektu bądź wcale złote nie były).

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna K. dla 12 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Serenity nr 3

Bardzo wysoka jakość produktu

Jestem bardzo, bardzo zadowolona z produktu ze względu na bardzo wysoką jakość produktu i samego wykonania oraz materiałów.
Od kilku różnych firm zamawialiśmy próbki, więc mamy tez porównanie z jakością innych firm (która w większości przypadków okazała się tandetna). Dlatego z całego serca polecam z firmy Amelia-Wedding. Naprawdę odwalili kawał dobrej roboty! Bardzo dobry kontakt z cierpliwym i kreatywnym grafikiem, który nie dość, że spełniał wszystkie nasze zachcianki ale również proponował swoje pomysły, które okazały się trafne. Każdemu będę polecać Waszą firmę i Wasze produkty.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna K. dla 12 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Serenity nr 3

wielkie zadowolenie

bardzo wysoka jakość produktu. Słoiczki zgrabnie wyglądają, mam nadzieję, że są smaczne :) bardzo dobry kontakt z cierpliwym i kreatywnym grafikiem, który wysłuchał naszych oczekiwań i do tego proponował swoje pomysły. Jestem bardzo zadowolona z firmy jak i produktu.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna C. dla 12 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Akwarele nr 23

Zaproszenia idealne

Zaproszenia są wykonane bardzo starannie! Pięknie wykończone , wszystko super zapakowane, bardzo polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna C. dla 12 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Menu Rubin nr 6

Super wykonanie

Menu jest pięknie wykonane, świetny materiał, idealne!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna C. dla 12 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Rubin nr 6

Piękne!!

Przepiękne winietki!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Ewelina F. dla 12 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 3

Opinia

Zaproszenia pięknie wykonane, wszystkie poprawki naniesione bardzo szybko i zgodnie z instrukcją, super realizacja. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra M. dla 09 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Rubin nr 6

Winietki

Winietki przepiękne :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra M. dla 09 Aug 2021 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Numery stolików Rubin nr 6

Numery stoliw

Numery stołów bardzo ładne ale trochę za małe (mniejsze niż menu- znikają w tłumie zastawy stołowej).

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra M. dla 09 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Rubin nr 6

Zawieszki

Zawieszki bardzo ładne. Złote napisy super odbijają!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna T. dla 07 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Lotus nr 2

Lotus 2

Zaproszenia przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Piękne, eleganckie na bardzo dobrym papierze . Jakość super. Zdjęcia nie oddają rzeczywistego piękna tego produktu. Złocenia dodają suptelności i elegancji. Polecam nie 100 a 200%

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna P. dla 06 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Herbata Eteryczne nr 2

Wapaniałe

Były idealnym dopełnieniem naszego ślubu:)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Małgorzata B. dla 05 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Belisa nr 5

Zaproszenia

Piękne zaproszenia, dobrze wykonane. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Alina B. dla 04 Aug 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Akwarele nr 5

Miody akwarele

Szybka, kompetentna, profesjonalna obsługa.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena O. dla 31 Jul 2021 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 1

Efektowne

Bardzo efektowne zaproszenia. Grafik udoskonalil projekt, gdyz kwiaty byly za duze. Bylismy bardzo zadowoleni. Jedyny minus to koperta: na zagieciach jest perforowana w dziurki, co sprawia, ze trzeba obchodzic sie z nia bardzo ostroznie, aby jej nie uszkodzic.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta W. dla 30 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Pudełko na Ciasto Magnet nr 1- prostokątne

Piękno tkwi w prostocie

Pudełko o idealnym rozmiarze i ładnym kształcie, wykonane z odpowiednio grubego papieru, łatwe i szybkie w złożeniu, z piękną grafiką i wykończeniem i możliwością personalizacji.
Ideał :) Polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta W. dla 30 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Magnet nr 1

Unikalny design, piękne wykonanie

Zaproszenie z unikalną elegancką grafiką na wysokiej jakości papierze, wykończone ręcznie z dbałością o szczegóły. Bardzo szeroki wachlarz możliwości podczas projektowania (unikajcie kreatora, przysparza bólu głowy ;) - polecam kontakt z (doskonałym) grafikiem, który jest cudotwórcą i spełnia wszystkie życzenia). Wydruk doskonały, ogromnym plusem jest personalizacja zaproszeń.
Jakość zaproszeń oceniam na 10*.
Zabrakło jedynie równie eleganckich kopert - uwaga - poproście o ofertę kopert przed złożeniem zamówienia, bo w standardzie dołączane są zwykłe biurowo-pocztowe najtańsze koperty.
Dziękuję za szybką realizację zamówienia.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Adrian K. dla 29 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Szklana Szkatułka Rubin nr 2

Dobrze Wykonane

- Szkło solidne
- Ładnie wygląda z mchem
- Napis na szkatułce odrobinę za mało czytelny

- Zamówienie zrealizowano na czas
- Komunikacja z biurem Amelia Wedding bardzo dobra

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Adrian K. dla 29 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Pudełko na Ciasto Indygo nr 5 - kwadratowe

Dobrze Wykonane

- Papier twardy
- Projekt ładny
- Bardzo dobrze wykonane
- Trochę zastanawialiśmy się jak pudełko złożyć

- Projekt zrealizowano na czas
- Komunikacja z biurem Amelia Wedding bardzo dobra

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Adrian K. dla 29 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Numery stolików Indygo nr 5

Dobrze Wykonane

- Papier twardy
- Projekt ładny
- Bardzo dobrze wykonane

- Projekt zrealizowano na czas
- Komunikacja z biurem Amelia Wedding bardzo dobra

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Adrian K. dla 29 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Menu Indygo nr 5

Dobrze Wykonane

- Papier twardy
- Projekt ładny
- Bardzo dobrze wykonane

- Projekt zrealizowano na czas
- Komunikacja z biurem Amelia Wedding bardzo dobra

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Adrian K. dla 29 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Indygo nr 5

Ładne

- Papier twardy
- Projekt ładny
- Czcionka trochę mało czytelna, zwłaszcza dla osób starszych

- Projekt zrealizowano na czas
- Komunikacja bardzo dobra

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Michał R. dla 28 Jul 2021 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Winietki Eteryczne nr 2

winietki

Jak zwykle profesjonalnie, choć czas się dłużył do wydruku
Wszystko dotarło na czas

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Żaneta K. dla 28 Jul 2021 :
(5/5) 
Napisane przez Kamil K. dla 27 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Menu Rubin nr 4

Menu

Bardzo ładne graficznie menu. W czytelny sposób można zamieścić wszystkie weselne posiłki. Polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Kamil K. dla 27 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Plan Stołu Rubin nr 4

Plan Stołu

Plan prezentuje się świetnie, jest bardzo czytelny i bardzo przyjemny dla oka. Grafik pomógł nam wszystko idealnie dopasować. Polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karina M. dla 27 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Delize nr 1

Kari

Zamówienie doszło do mnie bardzo szybko. Zawieszki są prześliczne. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karina M. dla 27 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Delize nr 1

Kari

Dzisiaj doszły do mnie winietki I są przepiękne. Bardzo polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena O. dla 26 Jul 2021 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Menu Szafirowe nr 1

Bardzo eleganckie

Bardzo efektowne menu. Warto zastanowic sie, jaki ksztalt chce sie nadac wnetrzu zaproszenia. Grafik chetnie i bezproblemowo odpowiada na potrzeby Klientow. Bylismy bardzo zadowoleni. Rozwiazania standardowe wymagaly zmian i naszej jasnej wizji, jak mialo zaproszenie ostatecznie wygladac.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena O. dla 26 Jul 2021 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Winietki Szafirowe nr 1

Dobry produkt

Winietki bardzo eleganckie.
Srebrzone litery nieco utrudniaja widocznosc, wiec warto zamowic takze liste stolow, aby Goscie wiedzieli doskonale, gdzie sa ich miejsca.
W wersji standardowej kwiaty zajmuja zbyt wiele powierzchni, a nazwisko i imie staja sie nieczytelne. Na nasza prosbe grafik zmienil uklad i bylo idealnie. Radzilabym to samo kazdemu Klientowi.
Na miejscu kazdego Klienta ponadto nalegalabym, aby wykonano podglad wydruku w PDF. My niestety kilka razy musielismy zmieniac liste gosci i umknelo naszej uwadze, ze z listy zniknelo jedno nazwisko. Gdybysmy mieli podglad, dostrzeglibysmy nasz blad. A tak niestety zabraklo jednej winietki dla naszych Gosci...

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Zofia N. dla 26 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Szafirowe nr 4 - Zestaw

GORĄCO POLECAM

Bardzo dobra jakość, piękny zestaw, gorąco polecam! :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Zofia N. dla 26 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 3 - Zestaw

GORĄCO POLECAM

Bardzo dobra jakość, piękny zestaw, gorąco polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Izabela J. dla 26 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Soreli nr 3

Zaproszenia ślubne Soreli, bileciki i etykiety na alkohol

Gorąco polecam tę firmę! Razem z narzeczonym jesteśmy zachwyceni zarówno jakością produktów jak i obsługą. Zaproszenia zostały wysłane bardzo szybko. Niestety z naszej winy zamówiliśmy ich za mało, również w tej sytuacji nie było najmniejszego problemu z domówieniem zaproszeń. Polecam serdecznie. Zaproszenia są przepiękne. Wszyscy goście są zachwyceni. Obsługa bardzo miła i profesjonalna, odpisują na maile od razu, nie mamy żadnych zastrzeżeń. Wszystko przewyższyło nasze oczekiwania !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Alicja R. dla 24 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Opal nr 3

Zaproszenia Ślubne Opal nr 3

Zaproszenia są piękne, ładniejsze niż na zdjęciach. Możliwość dowolnych zmian praktycznie na każdym etapie przed wydrukowaniem. Kontakt sprawny i szybki, dostawa na następny dzień roboczy.
Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna J. dla 23 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Akwarele nr 14

serdecznie polecam

idealna wspolpraca pod kazdym wzgledem.
dziekuje!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Szymon D. dla 22 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki na szkle Korani nr 4

10/10

Piękne jak zawsze ⭐⭐⭐⭐⭐

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Małgorzata K. dla 22 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 6

Zaproszenia szafirowe nr 6

Bardzo pięknie zaproszenia. Wszystkim się podobały.

Bez problemowy kontakt, fajna współpraca.

Polecam !
Gosia

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia K. dla 22 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 6

POLECAM!

Zaproszenia wyszły bardzo ładne i eleganckie. Na żywo prezentują się super. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia K. dla 22 Jul 2021 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Rubin nr 6

POLECAM!

Bilecik bardzo ładny wraz ze złoceniem. Polecam.

Zgłoś nadużycie

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć