Wszystkie opinie

Napisane przez Kamila K. dla 17 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbka - Zaproszenia ślubne Flores nr 4

Próbka

Próbka zgodna z opisem i że zdjeciem. Na żywo wygląda rewelacyjnie. Super jakość papieru, koperty również robią wrażenie. ;)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Kamila K. dla 17 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbka - Zaproszenia ślubne Indygo nr 5

Próbka

Próbki robią wrażenie od pierwszego otwarcia koperty, są prześliczne. Na pewno zamówimy zaproszenia ;)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karina K. dla 16 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Cykade nr 14

Indywidualny projekt

Moja kolejna współpraca z firmą amelia-weeding znowu na 6+!
Chciałam mieć swój całkowicie indywidualny projekt zaproszenia, który został wykonany bez problemu. Wielki plus za cierpliwość bo parę razy coś zmieniałam a pracownicy nie mieli problemu tylko słuchali moich próśb. Rewelacyjny kontakt. Miałam przyjemność współpracować z grafikiem Panem Patrykiem Inglot, który ostatecznie przygotował moje zaproszenia marzeń, a także zachował stworzony projekt w celu późniejszej realizacji pozostałych dodatków. Jeżeli chodzi o kontakt z działem sprzedaży współpracowałam z Panią Marcelina Krawczyk, która również bardzo szybko odpowiadała, doradzała w sprawie ilości itp. Po prostu rewelacja ze strony zespołu amelia-wedding. Jeżeli chodzi o same zaproszenia to jakość wykonania przeszła moje oczekiwania. Sam papier jest inny, ciekawy, gruby. Jestem zachwycona. Grafika, kolory na najwyższym poziomie.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Gabriela S. dla 15 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2



Wszystkim niezdecydowanym serdecznie i z całego serca polecamy Amelia Wedding! W szczególności wybrany przez nas wzór Rubin 2 :) Przepiękny druk, zwłaszcza złote elementy, idealnie pasowały do ogólnego wystroju naszej uroczystości. Zaproszenia są kwadratowe, a ja uwielbiam symetryczne rzeczy,. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielami i grafikami, wszystkie zmiany nanoszone według naszych wytycznych. Mieliśmy również zamówione w tym samym stylu menu, winietki, zawieszki na wódkę, wszystko wyglądało bardzo elegancko, "na bogato", ale nie tandetnie, idealnie. Papier w Rubin 2 przepiękny. Jesteśmy mega zadowoleni, również goście zachwalali, koleżanki zazdrościły :) Polecamy!! :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna P. dla 15 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 3

Zaproszenia Rubin nr 3

Dzisiaj odebrałam paczkę z zaproszeniami i jestem zachwycona :) Bardzo staranne wykonanie każdej sztuki, piękne złocenia, jakość papieru rewelacyjna. Każda uwaga odnośnie projektu została spełniona, jesteśmy zadowoleni z narzeczonym z najmniejszych szczegółów :) Na pewno zdecydujemy się na winietki i resztę papeterii ślubnej z Amelia-Wedding!
Nie wiem czy to błąd w produkcji, czy miły gest ze strony firmy, ale znalazły się również zapasowe koperty i zapasowe egzemplarze zaproszeń, oprócz tych, które sami zamawialiśmy :)
DZIĘKUJEMY! Z takimi zaproszeniami jeszcze milej będzie nam zapraszać Gości na nasz Ślub :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia T. dla 14 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Akwarele nr 13

Bardzo polecam!

Księga jest przepiękna, zamówienie wysłane bardzo szybko. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marzena S. dla 14 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Wenis nr 1

Piękne

Ekspresowa realizacja. Jestem bardzo zadowolona.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Jan M. dla 13 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Eteryczne nr 2

pięknie i starannie wykonane zaproszenia

wysoka jakość, starannie wykonane, robi wrażenie

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Ewelina D. dla 10 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Z Koronką nr 1

Rewelacja

Przepiękne zawieszki, na pewno przepięknie będą się prezentować. Produkt wykonany bardzo starannie, polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Ewelina D. dla 10 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Z Koronką nr 1

Rewelacja

Projekt przeszedł nasze oczekiwania. Winietki są po prostu przepiękne, o wiele lepiej prezentują się na żywo niż na zdjęciu. Z czystym sumieniem polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Gabriela P. dla 10 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Wenis nr 1

Winietki Wenis nr 1

Świetna jakość papieru, nadruku. Winietki wyglądają pięknie.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Sylwia D. dla 09 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Margaret nr 7

Sylwia

Księga gości przyszla zgodnie z zamowieniem,na zywo jeszcze ładniejsza;) szybka realizacja,dobry kontakt.Polecam!!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna B. dla 09 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Z Koronką nr 2

winetki ślubne

piękne , polecam, zrobione przed terminem ;)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paula W. dla 09 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbka - Zaproszenia ślubne Flores nr 3

Opinia

Zamówiłam próbkę już jakieś 2 tygodnie temu, otrzymałam dwa dni później (co było dla mnie dużym i pozytywnym zaskoczeniem jak szybko zostało to załatwione).
Próbka pierwsza klasa, bardzo eleganckie, koperta grubsza, papier podklejony pod spodem jest dokładnie doklejony, nic nie odstaje. Samo zaproszenie jest na nieco grubszej kartce, więc fajnie się trzyma w ręku, kwiaty są wydrukowane bardzo profesjonalnie, nie ma mowy o jakiś "niedoróbkach".

Bardzo polecam, naprawdę warto.
Ja już się zdecydowałam i zamówię zaproszenia u Amelii, bo uważam że jest bezkonkurencyjna.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna P. dla 08 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 2

Indygo 2 - przepiękne zaproszenia

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo. Zaproszenia wykonane są porządnie i są przede wszystkim piękne i oryginalne. Polecam z całego serca! :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta G. dla 07 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Flores nr 1

zaproszenia-slubne w stylu glamour kolekcja flores

Projekt zaproszeń jaki Państwo wykonaliście dla nas przerósł nasze oczekiwania.
Pięknie, starannie wykonane mile zaskoczyły nas oraz zachwyciły gości.
Bardzo dziękujemy za współpracę, która z pewnością na zaproszeniach się nie zakończy.
Gorąco polecamy !!!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina L. dla 06 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Z Koronką nr 1

Zestaw z koronką

Szybka dostawa (winietki były u nas w ciagu tygodnia od zlozenia zamowienia), bardzo elegancko wykonane. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Klaudia S. dla 04 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Rubin nr 2

Winietki Rubin nr 2

Wysokiej jakości i przepięknie wykonane! Będą wyjątkowym dodatkiem w tym ważnym dla nas dniu. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, przyjemny kontakt z grafikiem. Bardzo szybki czas realizacji, nie było obaw, że winietki nie dotrą na czas. To sama przyjemność współpracować z tą firmą, polecam serdecznie!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Krystyna H. dla 04 Oct 2019 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Winietki Rubin nr 5

Winietki ślubne

Winietki bardzo ładne. Minus za brak możliwości doprecyzowania ilości zamawianych winietek do potrzeb klienta.
Pozdrawiam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna S. dla 04 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Numery stolików Rubin nr 1

Super :)

Zamowilismy caly pakiet dodatkow i nie mamy zadnych zastrzezen. Wszystko jest jak najbardziej zgodne z prezentowanym produktem. Kontakt z projektantem czy pracownikami firmy bardzo dobry :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Sylwia L. dla 03 Oct 2019 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Flores nr 2

Zaproszenia

Zaproszenia są naprawdę piękne! Bardzo starannie wykonane, wysokiej jakości papier. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Gorąco polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra W. dla 02 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Przypinka Bueno nr 5

Przypinka

Wygląda super

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Weronika U. dla 01 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Menu Pastelowe nr 2

Polecam

Polecam całą kolekcję pastelowe nr2 ! Jest przepiękna, całą współpracą przebiegała pomyślnie I w miłej atmosferze . Przed pierwszym zamówieniem często słyszałam opinie "że długo się czeka na przesyłkę" "że paczki na ostania chwilę " Ale każda przesyłka była na czas, były też sytuacje że jednego dnia zamawialam A drugiego paczka już zostawala wysłała. Bardzo polecam każdemu komu zależy na pięknych dodatkach weselnych :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Ewa K. dla 01 Oct 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Eteryczne nr 1

PLECAM SERDECZNIE

Winietki tak samo jak zaproszenia przepiękne i zrobiły duże wrażenie na naszych gościach. Wybrałam opcję ekspres i miałam winietki za 2 dni w domu. Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi. Dziękuję :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Norbert S. dla 26 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Rubin nr 2

Zawieszki

Bardzo ładny wydruk.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Norbert S. dla 26 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Rubin nr 2

Winietki

Bardzo ładny wydruk

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Danuta S. dla 26 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Brilant nr 1

Godne polecenia

Tak , dosłownie Godne Polecenia. Rewelacyjna jakość , jeśli chodzi o materiał i samo wykonanie. Ekspresowe wykonanie i przesłanie.
Dziękuję.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna Ś. dla 25 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki Indygo nr 5

Śliczne

Świeczki są piękne, goście byli zachwyceni tak ładnym i oryginalnym prezentem. Do tego pięknie pachną!
Polecam serdecznie!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Żaklina P. dla 25 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 1 - Zestaw

Super

Bardzo dobra jakość, polecam. Na pewno będziemy zamawiać te zaproszenia dla nasz gości :D

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Diana W. dla 25 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Wenis nr 4

Winietki

Wszystkie produkty z serii Wenis 4, które zamówiłam przeszły moje najśmielsze oczekiwania! Wykonanie na wysokim poziomie, winietka jest większa niż standardowe winietki spotykane na weselnych stołach, bardzo czytelna, piękny motyw kwiatowy. Nic dodać nic ująć.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina C. dla 25 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Akwarele nr 23

Polecam

Winietki wyglądają bardzo pięknie - świetna jakość wydruku, dobry papier. Obsługa sprawna, a wysyłka bardzo szybka.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna S. dla 20 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki Akwarele nr 14

swieczki

super super.Jestem pozytywnie zaskoczona wykonaniem.Wszystko oki.Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna R. dla 19 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Pastelowe nr 3 - Zestaw

Cudne

Przepiękne
Tekstura papieru i kolory mnie zachwyciła
Napewno je zamówię dla siebie na wesele

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna B. dla 19 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Aurum nr 2

winietki

bardzo piękne wykonanie , tak jak sobie wyobrażałam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna B. dla 19 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Numery stolików Aurum nr 2

nr stolików

bardzo piękne wykonanie , tak jak sobie wyobrażałam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta T. dla 19 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki okrągłe Flores nr 1

Polecam!

Świeczki są świetne do tego dotarły ekspresowo na czym bardzo mi zależało. Serdecznie dziękuje i polecam wszystkim!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Wiktoria A. dla 18 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 2

Zaproszenia ,winietki,zawieszki, bileciki,herbatki

Witam . Chciałam bardzo podziękować i jednocześnie polecić ta firmę do wykonania usług jest to jedna z najlepszy działających w Internecie wszystko wykonane z należytą starannością dokładnością bardzo dobry kontakt szybkość wykonania jest świetna !więc babeczki jeśli chcecie aby wasze zaproszenia podziękowania itp. Były oryginalne jedyne w swoim rodzaju niepowtarzalne i pięknie wykonane polecam !!!!!dziękuję

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Izabela M. dla 18 Sep 2019 :
(5/5) 
Napisane przez Klaudia O. dla 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki Indygo nr 5

Świeczki

Cudowne wykonanie, ładny zapach! Świeczki zachwyciły gości weselnych :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Klaudia O. dla 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Bueno nr 3

Księga gości

Cudownie się prezentuje ;)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina K. dla 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 2 - Zestaw

Świetne!

Świetna jakość!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta K. dla 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Kalia nr 2

Serdecznie polecam miody Kalia

Jestem bardzo zadowolona z miodów Kalia i z obsługi zamówienia. Z uwagi na zbliżający się termin wesela zamówienie zrealizowano w tempie ekspresowym. Słoiczki są śliczne i estetyczne, a miód bardzo dobry. Szczerze polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agata G. dla 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Eteryczne nr 2 - Zestaw

Agata

Zaproszenia są przepiękne eleganckie i z klasa . Polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Violetta R. dla 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Flores nr 1

Zaproszenia ślubne Flores nr 1

Zaproszenia są przepiękne, starannie wykonane, Wspaniały kontakt w sprawie projektu, Szybka realizacja.
Polecam każdemu zaproszenia od amelia-wedding.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna C. dla 15 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Menu Sorento nr 1

Przepiękne menu

Papier jak i grafika są najwyższej jakości. Srebrzenie wygląda niczym lustro, nic nie jest rozmazane.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Dominika N. dla 14 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Aurum nr 2

Daję 5 gwiazdek

Zaproszenia są wykonane bardzo estetycznie. Szybki czas realizacji.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna G. dla 13 Sep 2019 :
(5/5) 
Napisane przez Anna G. dla 13 Sep 2019 :
(5/5) 
Napisane przez Malwina Ż. dla 13 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Sorento nr 3

Zawieszki Sorento

Zawieszki wykonane bardzo starannie, elegancko - polecam !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina U. dla 13 Sep 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki okrągłe Flores nr 2

Cudne świeczki

Bardzo ładnie wykonane , pięknie pachna :)

Zgłoś nadużycie
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuj Więcej informacji Odrzuć