Wszystkie opinie

Napisane przez Paulina G. dla 14 Jul 2020 :
(5/5) 
Napisane przez Kamila B. dla 12 Jul 2020 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Folk nr 3

Zaproszenia /Winietki

Stały kontakt ze sprzedającym , ogromny wybór +możliwość własnego projektu , całe zamówienie solidnie wykonane tak jak sobie to wymarzyliśmy . Serdecznie polecam !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina K. dla 12 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Akwarele nr 10

Miodek

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania podziękowań! Dobrałam tu idealnie kolory do pozostałych rzeczy! Szybko zrealizowane zamówienie i świetny kontakt! Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna O. dla 11 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Wenis nr 3

Podziękowania dla gości

Szybka realizacja, słoiczki wyglądają pięknie ! Polecam !!!!! Daje 5 gwiazdek !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magda S. dla 11 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Amaretto nr 7

Zaproszenia

Zaproszenia śliczne delikatne a zarazem eleganckie czyli dokładnie takie jak chcieliśmy. Do tego super ekspresowa realizacja i super kontakt z sprzedawcą.
Polecamy z całego serca!! Dziękujemy

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Monika Ł. dla 10 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 2

Zaposzenia Kalia 2

Bardzo dziękuję za przysłanie przepięknych zaproszeń! :) Są ładniejsze niż na zdjęciach, papier bardzo wysokiej jakości.
Pojekt i realizacja zamówienia przebiegły szybciej niż było to przewidziane :) polecam w 101% !!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Monika K. dla 09 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Verte nr 1

Winietki

Lubię rzeczy proste a zarazem eleganckie i te winietki takie są, od razu wpadły w mój gust. W rzeczywistości są ładniejsze niż na zdjęciu. Do wykonania użyto materiał dobrej jakości. Serdecznie polecam i duży plus daję za współpracę.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina G. dla 09 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 1

Polecam!

Zaproszenia otrzymałam solidnie zapakowane. Nic nie było pomięte, ani pogniecione. Wszystko zgodnie z zamówieniem, a nawet o jedno puste zaproszenie więcej niż w zamówieniu, ale to na plus. Zapraszani goście często chwalili nasze zaproszenia. Mnie najbardziej zachwyciła jakość i wyrazistość druku. Szkoda, że ślub jest tylko raz bo chętnie zaprojektowałabym i zamówiła kolejne zaproszenia ślubne. Na pewno polecę tą stronę każdemu i sama niejednokrotnie odwiedzę :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina P. dla 09 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 7

Przepiekne!

Zaproszenia ślubne zrobione poprostu przepieknie! Profesjonalnie, elegancko poprostu po krolewsku. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam:)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Monika P. dla 09 Jul 2020 :
(5/5) 
Napisane przez Agata K. dla 09 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Lotus nr 3

Zaproszenia lotus 3

Bardzo starannie wykonane zaproszenia, polecam jak najbardziej!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Lena K. dla 08 Jul 2020 :
(5/5) 
Napisane przez Katarzyna C. dla 08 Jul 2020 :
(5/5) 
Napisane przez Anna A. dla 08 Jul 2020 :
(5/5) 
Napisane przez Jakub L. dla 08 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 1

Rubin 1

Zaproszenia są piękne, świetnej jakości.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Grzegorz T. dla 08 Jul 2020 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Akwarele nr 17

Rewelacja

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Zaproszenia są piękne i dokładnie takie jak wybraliśmy.
Gorąco polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Milena M. dla 08 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki Cykade nr 15

Dziękujemy

Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z określonym czasem. Jakość produktu i jego wizualna strona dokładnie odzwierciedlają zdjęcie, jak i nasze oczekiwania. Zdecydowanie polecamy. Nie możemy się doczekać wzbogacenia stołów o świeczki. Będą pięknie współgrały z całością dekoracji :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Dominika G. dla 07 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki Flores nr 3

Świeczki - podziękowania dla gości

Produkt wykonany z dużą starannością - ,świeczki bardzo dobrze prezentują się w rzeczywistości ( odpowiednia wielkość świeczki, spersonalizowany napis wykonany zgodnie z ustaleniami). Bardzo przyjemny zapach.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anita O. dla 07 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Bakarto nr 1

Rewelacja!

Zaproszenia przecudownie wykonane, a do tego świetna obsługa klienta. Ekipa Amelia Wedding nie ma najmniejszego problemu, by zaspokoić najbardziej wymagającego klienta. Gorąco polecam, bo sama jeszcze wrócę!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna P. dla 05 Jul 2020 :
(5/5) 
Napisane przez Izabela K. dla 03 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Delize nr 4

Iza

Zaproszenia są cudowne!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez anna N. dla 02 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Arte nr 3

Transakcja na 5 +

Zaproszenia są piękne,dokładnie takie jak chciałam, kontakt wzorowy. Troszkę goni mnie czas i zależało mi na szybkim sfinalizowaniu transakcji. Więc jestem bardzo zadowolona. Wybór zaproszeń i innych akcesoriów jest tutaj ogromny. Więc polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka P. dla 02 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne na szkle Korani nr 5

Zaproszenia na 18 urodziny na szkle

Pomysłowe, śliczne, bardzo dobrze wykonane, koperty z takim samym motywem jak na szkle, robią furorę wśród zapraszanych gości. Super!!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra K. dla 01 Jul 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Doskonałe!

Polecam :) Najpiękniejsze!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Martyna W. dla 30 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne na szkle Korani nr 4

Zaproszenia

Z czystym sumieniem polecam :) zlecenie zrealizowane tak że lepiej nie mogłam sobie wymarzyć :) szybki kontakt i super doractwo :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Sylwia S. dla 30 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Czekoladki Karmelowe nr 6

Super

Czekoladki z usługą ekspres dotarły bardzo szybko. Ładnie zapakowane, smaczne i widać, że świeże, a nie jakieś zleżane.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Iwona P. dla 30 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki okrągłe Flores nr 4

Polecam

Bardzo fajny drobiazg. Goscie zachwyceni! Polecam.

I dziekuje za "przyspieszona" realizacje zamowienia :-)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Tomasz I. dla 30 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Amaretto nr 4

Zawieszki Amaretto nr4

Bardzo polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka W. dla 30 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Szafirowe nr 3

Bileciki

Bileciki do zaproszeń są cudowne każdy idealnie zrobiony, dokładnie przede wszystkim.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra S. dla 30 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 5

Przepiękne

Zaproszenia jeszcze ładniejsze na żywo niż na zdjęciu. Goście, którym wręczamy zaproszenia zachwycają się nimi. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Kontakt ze sklepem rewelacyjny. Gorąco polecamy!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina W. dla 29 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Wenis nr 3

zaproszenie

Zaproszenia bardzo ładnie, porządnie wykonane, zgodne z ustaleniami i krótki czas realizacji. Jestem bardzo zadowolona :) Dodatkowo bardzo dobry kontakt mailowy podczas realizacji zamówienia :) Dziękuję !!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina D. dla 29 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 9

Paulina

Piękne zaproszenia!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena S. dla 28 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Akwarele nr 1

Opinia na plus

Bardzo ładne winietki, sztywny papier, dużo wzorów czcionek do wyboru. Ogólnie polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Beata K. dla 28 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 11

Zaproszenia ślubne

Polecam z całego serca , bardzo szybki czas realizacji podczas oczekiwania na projekt ,cały czas mieliśmy kontakt z grafikiem który od razu odpowiadał na nasze pytania . Kiedy otrzymaliśmy zaproszenia byliśmy zachwyceni, efekt końcowy był jeszcze lepszy niż na zdjęciach

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta W. dla 28 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Eteryczne nr 5

Super miodki

Bardzo ładnie przygotowane, ilość się zgadza, wszystko według zamówienia. Mój indywidualny projekt wyszedł dokładnie tak jak chciałam, polecam :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna P. dla 27 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 1

Rubin błękitno-srebrny

Rubin przygotowany w kolorze błękitnym ze srebrnymi zdobieniami według moich wskazówek wyszedł idealnie tak jak chciałam. Jakość wykonania zaproszeń jest taka, że lepszej nie znajdziecie nigdzie. Są świetne i estetyczne.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina D. dla 26 Jun 2020 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 4

polecam

Bardzo eleganckie zaproszenia, prezentują się świetnie. Polecam serdecznie. Naprawdę warto.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Damian W. dla 26 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Akwarele nr 10

Winietki akwarele nr 10

Ok. Zgodnie z zamówieniem.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Małgorzata P. dla 25 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 1

Serdecznie polecam!

Kontakt z firmą błyskawiczny, wszystko załatwione w zaledwie kilka dni. Zaproszenia Rubin nr 1 są przepiękne i super prezentują się w kopercie z kwiatowym motywem. Jestem pod wrażeniem tak sprawnego kontaktu z firmą. Ogromne uznanie za poważne podejście do klienta. Polecam usługę ekspres jeśli komuś zależy na czasie. Obawiałam się zamówienia zaproszeń bez wcześniejszego ich obejrzenia, ale kierując się dobrymi opiniami zaryzykowałam. Mam już komplet zaproszeń i jestem bardzo zadowolona. Dziękuję Amelia-Wedding :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia G. dla 25 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbka - Zaproszenia ślubne Akwarele nr 17

Próbka

Próbka zaproszenia prezentuje się fantastycznie. Jakość wykonania super!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna Z. dla 24 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Marmurowe nr 1

Zaproszenia Ślubne

Jestem zadowolona z zaproszeń ślubnych. Na żywo wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciach. Szybka dostawa.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina J. dla 24 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Mokate nr 2

Polecam

Polecam, wysoka jakość wykonania, idealnie komponują się z zaproszeniami z tej samej serii. Odcień papieru ecru.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina J. dla 24 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Mokate nr 2

Polecam

Zaproszenia wyszły wspaniale, dobrze, że zamówiłam puste dodatkowo, bo chyba któryś z gości dostałby zamiennik ;) A tak poważnie - profesjonalne wykonanie w krótkim czasie, jestem bardzo zadowolona i polecam - kolorystyka, nadruk i jakość wykonania skutkują romantyczno - rustykalnym charakterem.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina Ł. dla 21 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Lotaro nr 4

Świetne !

Zaproszenia cudowne, wszyscy się zachwycali. Wszystko ustalone tak jak chcieliśmy☺️☺️☺️

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna Z. dla 20 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbka - Zaproszenia ślubne Rubin nr 5

zaproszenia bardzo eleganckie

zaproszenia bardzo eleganckie

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna K. dla 20 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 1

Super!

Zaproszenia znakomicie wykonane, starannie. Goście zachwyceni kopertą. Kontakt bardzo szybki i sprawny, co do projektu i wykonania

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Kornelia P. dla 19 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 1

Zaproszenia Ślubne Szafirowe nr 1

Zaproszenia ślubne są przepiękne na zdjęciu ale na żywo robią jeszcze większe wrażenie. Estetycznie wykonane na miłym w dotyku papierze w pięknej kopercie. Realizacja i wysyłka ekspresowa. Bardzo dziękujemy i polecamy w 100% :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna S. dla 18 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Marmurowe nr 3

Polecam

Wszystko zgodne z zamówieniem, wykonanie bez zarzutu, wysokiej jakości materiały- polecam :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez  dla 17 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Pudełko na Ciasto Rubin nr 3 - prostokątne

Pudełko na Ciasto Rubin nr 3 - prostokątne

Pudełka są super , polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez  dla 17 Jun 2020 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Rubin nr 3

Winietki Rubin nr 3

Winietki na żywo wyglądają wyśmienicie . Polecam

Zgłoś nadużycie

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć