Wszystkie opinie

Napisane przez Aleksandra K. dla 24 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Sorento nr 1

Zaproszenia na 5

Razem z narzeczonym jesteśmy bardzo zadowoleni z produktu. Zaproszenia są śliczne, eleganckie i wykonane z najwyższą starannością. Czas wykonania usługi również godny pochwały. Projekt przesłany szybko, poprawki tak samo. Żadnych opóźnień w dostawie gotowych zaproszeń.
Gorąco polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Adrianna S. dla 24 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Sorento nr 1

Najlepszy wybór

Zdecydowanie najlepszy wybor. Zaproszenia piękne, odchodzące od standardów. Osoby z obsługi mega pomocne, z dużą cierpliwością. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam w 100%!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Adrianna S. dla 24 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik 105 x 74 mm Sorento nr 1

Super

Bileciki super. Jedyne co moznaby bylo zmienic to papier na ktorym sa drukowane, zeby juz idealnie pasowaly do zaproszenia.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez anna B. dla 24 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 6

Zaproszenie Kalia 6

Zaproszenia bardzo starannie wykonane. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta G. dla 24 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Cykade nr 10

Bileciki

Szybka realizacja zamówienia. Świetna jakość. Polecam :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta G. dla 24 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Cykade nr 16

Zaproszenia Cykade 16

Bardzo szybka realizacja zamowienia. Zaproszenia bardzo ładne i staranne.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka P. dla 24 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 2

zaproszenia z eukaliptusem

zaproszenia super, fantastyczna jakość i bardzo szybko wykonane wiec wzorowo
jedyne co bym zmieniła to firme dostawcza bo droga i nie uprzejma niestety

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina K. dla 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 2

:)

Zaproszenia jak i dodatki które zamówiłam typu winetki , bileciki oraz zaprojektowane przez firmę , bileciki z podziękowaniem dla gości oceniam na wysoki poziom jakościowo oraz estetycznie , kontakt z firmą był bardzo sprawny , polecam bardzo serdecznie :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja L. dla 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Aurum nr 3 - Zestaw

.

zaproszenia przepiękne , polecam !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja L. dla 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Kalia nr 8 - Zestaw

.

polecam !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja L. dla 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Cykade nr 15 - Zestaw

.

zaproszenia przepięknie wykonane , szybka wysyłka ,polacam !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna P. dla 23 Feb 2019 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Numery stolików Aurum nr 2

Aurum

Piękne wyglada ta kompozycja ! Polecam .

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Monika K. dla 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Napisane przez Agnieszka P. dla 22 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Owoce Leśne nr 2

Zaproszenia

Efekt na żywo jeszcze lepszy niż na zdjęciach. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka P. dla 22 Feb 2019 :
(5/5) 
Napisane przez Daria S. dla 22 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Aurum nr 3 - Zestaw

próbki

Jestem zachwycona! Zamówiłam próbki i oczywiście są cudowne! Dokładnie takie jakie chciałam, jeszcze w tym roku zrobimy zamówienia na zaproszenia i dodatki! :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna Ś. dla 22 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 3 - Zestaw

polecam!

zaproszenia sa super, bardzo ladnie wykonane, materiał wysokiej jakosci

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna Ś. dla 22 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Eteryczne nr 2 - Zestaw

polecam!

zaproszenia sa super, bardzo ladnie wykonane, materiał wysokiej jakosci

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Żaneta C. dla 22 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Aurum nr 3 - Zestaw

Aurum 3

Zaproszenia jak i wszystkie dodatki są przecudne❣️ Wykonanie najwyższej jakości

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Iwona D. dla 22 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 2 - Zestaw

Piękne!

Zaproszenie oraz każdy element zestawu próbkowego wykonane z największą starannością. Piękny papier i zdobienia. Serdecznie polecam :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena Ś. dla 22 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Moreno nr 1

Zaproszenia Moreno 1

Zaproszenia są przepiękne, wykonane na świetnej jakości papierze. Łączą w sobie klasykę i elegancję. Mogę z całą pewnością polecić tę firmę, bo kontakt był świetny, grafik bardzo szybko wprowadzał poprawki, o które prosiłam. Po tygodniu od akceptacji zamówienia dostaliśmy zaproszenia. Polecam, jesteśmy bardzo zadowoleni z tej firmy i na pewno zamówimy jeszcze dodatki :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Sylwia G. dla 21 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Cykade nr 14

Zaproszenia Cykade nr 14

Zaproszenia piękne, starannie wykonane na dobrej jakości papierze. Szybka realizacja projektu. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna S. dla 21 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 1 - Zestaw

Próbki

Próbka zgodna z opisem. Zaproszenie poprostu piękne :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna F. dla 21 Feb 2019 :
(5/5) 
Napisane przez Joanna C. dla 21 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Kalia nr 2

Bilecik Kalia

Gorąco polecam, wysoki profesjonalizm i wysoka jakość produktu :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna C. dla 21 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 2

Zaproszenia Kalia

Zaproszenia śliczne, bardzo dobry kontakt z projektantem. Gorąco polecam :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Justyna K. dla 21 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 2 - Zestaw

Próbki Rubin 2

Próbki okazały się przepiękne! Jakościowo rewelacja :) na pewno zamówimy zaproszenia na nasz ślub:)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Jolanta P. dla 20 Feb 2019 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 5

Opinia

Zaproszenia pięknie wykonane! Błyskawiczna dostawa oraz świetny kontakt! POLECAM WSZYSTKIM

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Irina K. dla 20 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Margaret nr 7

Profesjonalne podejście

Świetnie wykonana księga, od samego początku kontakt mailowy z zapytaniem o ocene projektu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedyne co, przy składaniu zamówienia trzeba mieć małą rezerwę czasową, bo jego realizacja trwa trochę dłużej niż parę dni. Zdecydowanie polecamy :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina W. dla 20 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Księga Gości Margaret nr 7

zaproszenia, księga gości i czekoladki dla gości

Współpraca była bardzo pozytywnym doświadczeniem. Komunikacja była dynamiczna i przejrzysta. Wszystkie produkty zostały zrealizowane starannie i na najwyższym poziomie z dobrej jakości materiałów. Przesyłki dochodziły w ekspresowym tempie. Bez wątpliwości polecę amelia-wedding każdemu znajomemu.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Adrianna K. dla 20 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Flores nr 2

Flores nr 2

Zaproszenia są absolutnie przepiękne! Zachwyciły zarówno nas, jak i gości.
Wykonane z najwyższą starannością. Piękne, eleganckie. Chwilę trzeba było na nie czekać, ale zdecydowanie było warto! Kontakt bardzo dobry.
Polecamy w 100%!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Dorota O. dla 20 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rozalia nr 2

Przepiękne!

Zaproszenia są piękne. Papier śliski, z wyraźną fakturą, bardzo elegancki. Świetna możliwość samodzielnego projektowania zaproszenia (wybór czcionek, ozdób, dodawania własnych elementów)! Plus za porządną kopertę z grubszego papieru. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy gorąco :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Mateusz W. dla 20 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Elegant nr 8

Zaproszenia

Super jakość zaproszeń, bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Blanka K. dla 19 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 2 - Zestaw

świetna jakość!

Choć próbki były przez dłuższy czas niedostępne, to jak już udało się je zamówić, zostały dostarczone bardzo szybko. Wykonane są z wysokiej jakości papieru. Mam wrażenie, że nie da się ich ani powyginać ani jakoś specjalnie ubrudzić. Dla mnie to przepiękne zaproszenie i to samo stwierdzili najbliżsi. Na pewno zrobią wrażenie na gościach :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna B. dla 19 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Flores nr 1 - Zestaw

Piekne

Piękne zaproszenia, bardzo dobra jakość papieru. POLECAM !!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Monika N. dla 19 Feb 2019 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Felicja nr 2

Zaproszenia

Bardzo dobry kontakt .. zaproszenia i inne dodatki idealne jak na zdjeviach. Gorąco polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Angelika T. dla 19 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Aurum nr 4 - Zestaw

Probki zaproszen

Zamawialam kilka roznych rodzajow probek zaproszen, ale absolutnie zakochalam sie w kolorystyce i styilu probek Aurum, dlatego tez zdecydowalam sie wlasnie na takie zaproszenia. Mieszkam za granica i Panie byly bardzo pomocne w organizacji platnosci i wysylki.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Izabela K. dla 19 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rustykalne nr 2

Polecam

Zaproszenia ładnie wykonane jeśli ktoś szuka takiego stylu to polecam. Konfigurator tak jak piszą inni sprawia problemy ale grafik bardzo szybko naniósł zmiany, które opisałam. Ogólnie czas realizacji to marzenie - we wtorek złożone zamówienie i pomimo kilku zgłaszanych poprawek - we czwartek były już do odbioru.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja Ł. dla 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Rubin nr 2

Zawieszki Rubin nr 2

Bardzo ładne i subtelne wykonanie. Jakość bardzo dobra. Duża możliwość wyboru tasiemek. Kontakt z pracownią bez zarzutów. Jedyny minus jaki dostrzegłam to niestety jeden tekst na 30 sztuk zawieszek. Nawet przy zamówieniu powyżej 30 sztuk. Może przy dużych weselach nie będzie miała to większego znaczenia, ale przy mniejszych już tak,
Polecam.
P.Ł.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja Ł. dla 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Zaproszenia Rubin nr 2

Zaproszenia w rzeczywistości są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach. Nie zamawiałam próbek, bo akurat nie było i wcale nie żałuję. Nie zawiodłam się. Świetna jakość wykonania! Złoto pięknie się odbija. Nadruk na kopercie bardzo ładny. Same koperty są bardzo delikatne, dlatego trzeba ostrożnie wkładać do nich zaproszenia, aby ich nie uszkodzić.
Jeśli chodzi o projekt środka zaproszenia to pierwsza wizualizacja środka nie bardzo mi się podobała, uważam, że grafik mógł się bardziej wykazać. Przerobiłam więc zaproponowaną przez grafika wersję na swoją i po uwzględnieniu moich uwag druga była już super. Kontakt z grafikiem ekspresowy.
Zaproszenia i pozostałe dodatki były bardzo dobrze zabezpieczone podczas transportu i zawinięte w odpowiednią folię.
Trzy zaproszenia jakie otrzymałam miały wadę fabryczną. Złoto odbiło się z tyłu zaproszeń. Pracownia od razu zareagowała i bez problemu uznała reklamację i przysłała nowe zaproszenia.
Sam kontakt z pracownią bez zastrzeżeń. Sprawnie odpowiadają na wszystkie e-maile.
Polecam wszystkim, którzy szukają zaproszeń eleganckich w stylu glamour, ale też nie przesadzonych i oblanych złotem od dołu do góry. Nasi goście są nimi zachwyceni i pytają skąd pochodzą :)
Dziękuję Amelia-Wedding za sprawną realizację mojego zamówienia.
Przesyłam pozdrowienia dla całego teamu :)
P.Ł.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Adam M. dla 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Bueno nr 1

Zaproszenia spersonalizowane

Zażyczyliśmy sobie z narzeczona zaproszenia z naszą fotografią na okładce.
Wykonali je bez problemu. Super kontakt z grafikiem, Pani obsługująca nasze zlecenie również bardzo dokładna i miła.
Nie byliśmy łatwym klientem, a sprostali naszym wymaganiom. Na pewno wrócimy jak będziemy zamawiać winietki i księgę gości.
Dziękujemy, super robota.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina K. dla 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Botanik nr 2 - Zestaw

Opinia

Zamówienie przebiegało bardzo sprawnie. Próbka dotarła już po 3 dniach roboczych. Całość zamówienia trwała 2 dni i zawierała również poprawki. Osoba zajmująca się grafiką bardzo sprawnie nanosiła poprawki. Bardzo miła obsługa. Czekam na efekt końcowy w postaci gotowych zaproszeń z niecierpliwością :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna P. dla 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Felicja nr 2

Zawieszki

Bardzo ładne, polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna P. dla 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Felicja nr 2

Zaproszenia felicja

Zaproszenia prześliczne, starannie wykonane, polecam bardzo.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Weronika D. dla 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Flores nr 3

Flores 3

Zaproszenia są piękne, starannie wykonane u dopasowane indywidualnie do klienta. Polecam :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka J. dla 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Glamour nr 1

Zaproszenia Glamour

Kontakt i realizacja przebiegły bardzo sprawnie i profesjonalnie. Zaproszenia na żywo wyglądają jeszcze ładniej niż na stronie. Produkt zgodny z opisem. Polecam :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Jakub B. dla 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Mokate nr 2

Wszystko OK

Produkt wykonany porządnie i elegancko. Cena wysoka ale widać w tym dużo pracy ręcznej :)
Polecam to zaproszenie dla miłośników tego klimatu. Kontakt z producentem szybki i bezproblemowy.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna O. dla 17 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Flores nr 2

Piękne zaproszenia

Zamówienie całkowicie zgodne z opisem na stronie, zaproszenia wyglądają pięknie na żywo. Proces zamówienia szybki i bezproblemowy, obsługa rzeczowa i miła. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Klaudia L. dla 17 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Opinia

Zaproszenie piękne! Koperta z kalki również. Czas realizacji szybki, a obsługa profesjonalna. Bardzo polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Edyta P. dla 17 Feb 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Polecam!

Przepiękne zaproszenia, wykonane bardzo starannie z najlepszej jakości materiału. Nie sądziłam, że to możliwe ale w rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej już na zdjęciu. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuj Więcej informacji Odrzuć