Wszystkie opinie

Napisane przez Joanna P. dla 22 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Indygo nr 5

Poeone

Szybko, ładne, takie jakie powinny byc

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra K. dla 22 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Przepiękne!

Zaproszenia przeszły nasze najśmielsze oczekiwania, są prześliczne! Po otworzeniu paczki z narzeczonym było 'WOW' - nawet nie spodziewaliśmy się, że zaproszenia będą tak cudowne! Ogromnym atutem są koperty, które uzupełniają całość. Kontakt ze sprzedającym natychmiastowy, całość zrealizowana w wyznaczonym terminie. Bardzo dziękujemy, wszystkim polecamy z całego serca!!!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Klaudia T. dla 22 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Margaret nr 1

Zaproszenia

Dziękujemy, są cudowne!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra J. dla 21 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Zaproszenie

Zaproszenia bardzo ładne, wykonane starannie.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Iwona K. dla 21 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Belisa nr 3

Zaproszenia ślubne Belisa nr 3

Zamówiłam w Amelia-Wedding zaproszenia ślubne Belisa nr 3 ( kokardka: jasny róż, kolor papieru: ecru). Zaproszenia sa przepiękne, delikatne i subtelne, starannie wykonane. Pierwsze zaproszenia już wręczone, goście byli zachwyceni. Dziękuję :-)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta C. dla 21 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Malowane Kwiaty nr 11

Polecam

Starannie wykonane na dobrej jakości papierze zawieszki, wszystko czytelne. Bardzo szybka realizacja . Piękna tasiemka :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta C. dla 21 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Akwarele nr 7

Poleca

Zaproszenia piękne, starannie wykonane na dobrej jakości papierze. Bardzo szybka realizacja projektu. Polecam :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Wiktoria K. dla 20 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Margaret nr 7

Wspaniałe zaproszenia

Polecamy wszystkim współpracę z Amelia-Weeding, świetna oraz sprawna komunikacja, na bieżąco otrzymywaliśmy wszystkie poprawki które chcieliśmy wprowadzić do zaproszeń. Towar dotarł do nas zgodnie z podanym wcześniej terminem, same zaproszenia wykonane z wysokiej jakości materiału, na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach, w 100% spełniają nasze oczekiwania.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Rafał Z. dla 20 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 1

Kalia nr 1

Polecamy jak najbardziej:) Ekspresowa realizacja projektu i zamówienia:)
Wykonanie SUPER :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Wioletta G. dla 20 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Miody Akwarele nr 17

Miodek

Zamówiłam miodki na rocznice ślubu rodziców. Słoiczki są małe, zgrabne, starannie przygotowane. Nadruk wyraźny i ładny wg własnego projektu.
Polecam korzystanie z usług amelia-wedding ! Firma dbająca o interesy klienta. Profesjonalne podejście, uprzejma i pomocna kadra obsługująca. POLECAM !! Współpraca z Państwem była przyjemnością , dziękuję :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka N. dla 20 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Belisa nr 5

Zaproszenia ślubne Belisa nr 5

Zaproszenia bardzo elegackie i dobrze wykonane. Serdecznie polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Wioleta P. dla 20 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Mokate nr 5

Zaproszenia

Bardzo dziękuję za tak sliczne zaproszenia. Jakość produktów jest bardzo wysoka. Gratuluję profesjonalizmu.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Monika S. dla 20 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rustykalne nr 3

Polecam w 100%

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Szybko. A domowienie jeszcze kilku szt to tylko 2 dni. Super.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta R. dla 20 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Folk nr 1

polecam

szczerze polecam, kontakt z firmą super, ludzie pomocni i wytrwali w projektowaniu :) wysyłka szybka i sprawna. Naprawdę warto tu zajrzeć :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Filip Ł. dla 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Pistacjowe nr 13

Zaproszenia ślubne

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Ponieważ zaproszenia są bardzo oryginalne i efektowne. Co na pewno skutkuje pozytywnie dla pary młodej, a zarówno wykazuje duży szacunek do adresatów.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta M. dla 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Rubin nr 3

Bilecik Rubin

Piękne wykonanie, super obsługa i bardzo szybkie wykonanie. Na pewno tu wrócę po resztę dodatków :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Marta M. dla 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 3

Zaproszenia ślubne rubin

Na żywo jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach. Zaproszenia są po prostu przepiękne!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Aleksandra T. dla 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 2

zaproszenie

Piękne zaproszenia jak na zdjęciu, super kontakt. polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka K. dla 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Botanik nr 2

Zaproszenia Boanic

Nie wiem skąd na forum tak dużo negatywnych opinii , zdecydowanie się nie zgadza z żadną z nich Zamówiłam zaproszenia 12.03 już 13.03 miałam gotowy projekt do akceptacji a 18.03 dostarczone zaproszenia. Kontakt z ta firmą to sama przyjemność , pełen profesjonalizm , informacje cały czas na bieżąco. A sama zaproszenia kochani są cudowne, bardzo dokładnie zrobione, papier bardzo elegancki i musze jeszcze dodać zaproszenia pięknie popakowane czyściutkie. Na prawdę POLECAM nie sugerujcie się opiniami ludzi którzy nie wiedzą czego chcą !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Jolanta B. dla 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Bilecik Madras nr 8

bileciki

piekne bileciki bardzo ładnie sie prezentuja wysokiej jakosci papier polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Agnieszka B. dla 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Cykade nr 5 - Zestaw

Zaprosenia

Przepięknie wykonane zaproszenia, doskonały kontakt z obsługa klienta. Jestem zachwycona !
Nie szukam już dalej, wiem gdzie zamówię swoje zaproszenia na nasz Wielki Dzień !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena P. dla 18 Mar 2019 :
(5/5) 
Napisane przez Bogna C. dla 18 Mar 2019 :
(4/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Cykade nr 16

Cykade nr 16

Zaproszenia piękne, polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna K. dla 18 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Zaproszenia ślubne Rubin

Zaproszenia wyszły przepiękne! Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania i dokładności w obróbce graficznej. Treść zaproszeń wyszła identycznie, jak zaprojektowana przeze mnie w dostępnym na stronie edytorze graficznym. Zamówienie doszło w określonym terminie, w dokładnej ilości jaka została zmówiona. Serdecznie polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Katarzyna P. dla 17 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Zaproszenia Rubin nr 2

Gorąco polecamy ! Współpraca z Grafikiem, krótki termin realizacji, a przede wszystkim sposób wykonania zaproszeń - na 5+ !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Sylwia C. dla 17 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Mokate nr 5

Super

Piękne zaproszenia wykonane z bardzo dobrej jakości papieru. Oryginalne i piękne wzory na pewno każdy znajdzie coś dla siebie z szerokiej oferty wzorów. Firma wyróżnia się na tle innych dostępnych na rynku. Proces zamawiania bardzo ułatwiony wszystko jasno opisane. Ceny adekwatne do jakości. Serdecznie polecam i na pewno jeszcze skorzystam kiedy będziemy zamawiać winietki i zawieszki na alkohol.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Barbara P. dla 16 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Karmelowe nr 1

świetne!

Zaproszenia prześliczne, wszyscy Goście są nimi oczarowani. Eleganckie wykonanie. Polecamy - Basia i Kamil

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja O. dla 16 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Flores nr 2

Zaproszenia Flores 2

Zaproszenia są świetnie wykonane. Bardzo podoba nam się jakość papieru oraz złocenia, które nadają im elegancji, Zdecydowanie polecamy.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Patrycja O. dla 16 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zawieszki Flores nr 2

Patrycja

Zawieszki są pięknie wykonane, zdecydowanie polecam :) !

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Anna K. dla 16 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Eteryczne nr 2

Eteryczne

Zaproszenia są przepiękne! Kontakt ze sklepem bez zarzutu, wszystkie zmiany, które chcielismy wprowadzić zostały uwzględnione. Z całego serca polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Alicja O. dla 16 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Indygo nr 2

Zproszenia

Bardzo dobra jakość, szybka obsługa, doskonały kontakt.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Joanna S. dla 15 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Indygo nr 5 - Zestaw

Cudowne zaproszenia

Pięknie wykonane, delikatne i oryginalne.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Edyta W. dla 15 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Winietki Akwarele nr 24

Polecam

Winietki tak samo jak zaproszenia bardzo dobrze wykonane. Wszytko idealnie pasuje do całości. Bardzo polecam .

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Edyta W. dla 15 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Świeczki Akwarele nr 24

Polecam

Świeczki zgdne z opisem . Skromne A zarazem mają to coś. Bardzo polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Edyta W. dla 15 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Akwarele nr 24

Polecam

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zaproszenia zgodne z opisem i bardzo dobrze wykonanie. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina W. dla 14 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 2

Zaproszenia na nasz ślub

Wybraliśmy z narzeczonym wzór Rubin 2 na nasze zaproszenia ślubne i jesteśmy bardzo zadowoleni z tej decyzji. Najlepszą recenzją tych zaproszeń jest reakcja obdarowanych nimi osób - rodziny i przyjaciół. Każdy bez wyjątku był pod wrażeniem wzoru i jakości wykonania. Szczerze polecamy Rubin 2 parom planujacym ślub!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Kamil J. dla 14 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Magnet nr 1

Zaproszenia ślubne Magnet nr 1

Zaproszenia wykonane bardzo ładnie, jedyne zastrzeżenie to czasami dziwnie oddzieliło imiona od nazwiska gości. Ale to drobny szczegół :) Jesteśmy zadowoleni. Mamy nadzieję, że gościom się spodobają.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena R. dla 14 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Z Koronką nr 4 - Zestaw

Zaproszenia bardzo ładne

Zaproszenia bardzo ładne - wykonane starannie.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Jagoda K. dla 13 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 4 - Zestaw

Próbki - zaproszenia Rubin

Co tu dużo mówić - w rzeczywistości próbki wyglądają tak dobrze jak na zdjęciach! Bardzo ładne złocenia, a koperta z kalki daje świetny efekt :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena P. dla 13 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Flores nr 4 - Zestaw

super :)

Zaproszenia są przepiękne, bardzo dokładni wykonane. Papier bardzo dobrej jakości, przepiękna koperta.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina Z. dla 13 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Ornament nr 1 - Zestaw

Próbki Ornament nr 1 - Zestaw

Rewelacja! Zdecydowanie wybierzemy te zaproszenia!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Karolina Z. dla 13 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Ornament nr 1

Zaproszenia ślubne Ornament nr 1

Serdecznie polecam! Wykonane i estetyka zaproszeń przekracza oczekiwania!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Magdalena B. dla 13 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Bueno nr 9 - Zestaw

Bueno 9

Wzor prosty, klasyczny ladny . Troche pozno zostalo wysłane. Poza tym jest ok

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Adriana K. dla 13 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 1

piękne!

Zamówiłam zaproszenia ze złoconym tekstem także w środku, są idealne! Bardzo polecam :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Paulina P. dla 13 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 2

Zaproszenia Kalia nr 2

Przepiękne zaproszenia i bezproblemowy kontakt z grafikiem :) Polecam z całego serca

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Weronika K. dla 13 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Nasiona Margaret nr 7

Cudowne

Pięknie wykonane opakowanie. Polecam!

Zgłoś nadużycie
Napisane przez EWELINA O. dla 12 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rozalia nr 4

Romantyczne i piękne

Przepiękne zaproszenia i dodatkowo spersonalizowane koperty z napisem w kolorze różowym. Cudnie wyszły i zrobione w ekspresowym tempie. Bardzo polecam.

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Natalia G. dla 12 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Rubin nr 3

Zaproszenia

Obsługa bardzo przyjemna i sprawna komunikacja. Polecam

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Jessica I. dla 12 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Próbki Rubin nr 1 - Zestaw

Cudo!

Zaproszenia piękne, proste, delikatne, wydrukowane na cudnym papierze - taki satynowy, gładki, bardzo przyjemny i idealnej grubości. Złocenia staranne i wysokiej jakości. Polecamy z całego serducha! :)

Zgłoś nadużycie
Napisane przez Eliza O. dla 11 Mar 2019 :
(5/5) 
Produkt oceniony : Zaproszenia ślubne Kalia nr 6

Zaproszenie ślubne

Bardzo precyzyjnie wykonane zaproszenie. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Jesteśmy bardzo zadowoleni :) Polecamy!!!

Zgłoś nadużycie
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuj Więcej informacji Odrzuć